USOR SI FIABIL

Încălțăminte de protecție de protecție ultra-ușoară confortabilă, cu talpă antistatică și antidatic extrem de flexibilă. Utilizarea materialelor de ultimă generație asigură o ultra-respirabilitate pentru a menține picioarele uscate și protejate.

Încălțămintea din această linie este incredibil de ușoară! Sunt atât de ușori încât nu vei ști nici că îi porți. Tocul din oțel perforat este foarte rezistent la impact și compresie și minimizează transpirația. Insertul rezistent la penetrare nemetalic este realizat cu mai multe straturi de țesătură de înaltă tenacitate care face încălțămintea flexibilă, mai ușoară și ergonomică. A fost certificat pentru a trece standardul EN ISO 12568: 2010 privind inserțiile rezistente la penetrare.

Suprafete confortabile, transpirabile, moi, studiate pentru a asigura confortul maxim și a proteja piciorul datorită protecției capacului degetelor de la picioare. Talpă perforată: permite ventilația piciorului în interiorul pantofului. Talpa interioară rezistentă la penetrare nemetalică. Insert material ultra ușor care funcționează ca stabilizator și amortizor, făcând plimbarea plăcută. Talpă mijlocie din poliuretan expandat cu greutate specifică scăzută. Talpă poliuretanică compactă antistatică antidatică.

PDF