Magazinul nostru este închis în perioada 30 aprilie - 09 mai 2021. Revenim pe 10 mai cu programul obișnuit.


NOUA LINIE DESTINATA PLIMBARII

Un stil nou.Datorită experienței Grisport, la producerea de încălțăminte de primă calitate. Anii de practică, cercetare și dezvoltare au dat rezultatele și a apărut un stil de viață nou.

Principalele caracteristici ale linie sunt: ​​atenție maximă la detalii, o construcție tubulară originală, cusatura manuala. Pantofii de oraș Grisport au o greutate incredibilă! Sunt atât de ușori încât nu îi poți simți in picioarele! Partea de călcâi din piele , însoțită de spumă de latex pentru efectul său anatomic, absorbant de șocuri, talpă din poliuretan care are o greutate specifică mică și micro-bule de aer, care face această talpă extrem de ușoară, absorbantă de șoc și flexibilă.

Studiat și testat pentru diverse forme ale piciorului, asigură confortul maxim și oboseala minimă. Flexibilitate garantată datorită utilizării de materiale extra-moi și ușoare. Talpa este realizată și din material antistatic. Aceasta înseamnă că acele mici șocuri electrostatice enervante sunt diminuate. Și mai multă protecție, datorită căptușelii interioare, care a fost adăugată pentru a proteja în timpul mersului.

PDF