PUTERE MAXIMA SI PERFORMANTA

Această linie de încălțăminte asigură rezistență și siguranță maximă. Echipat cu un sistem în călcâie și cu vârful degetelor pentru a sufla pernele. Talpa interioară este proiectată pentru a proteja picioarele de orice șoc și garantează confort și stabilitate.

Sistemul de asistență este un sistem eficient de blocare a călcâiului proiectat pentru a obține un control perfect al piciorului printr-o aderență optimă în toate fazele de mișcare. Montarea este întotdeauna confortabilă și sigură (banda de rulare cu un control și stabilitate mai mare).

Căptușeală izolata si respirabilă. Talpa intermediara din PU cu greutate specifica mica. Anatomice, perforate pentru a obține o respirabilitate fantastică, amovibile și antibacteriene. Nu reține mirosurile. Introduceți care amortizează punctul de îndoire superior al părții superioare, oferind un confort total mersului. Încălțăminte echipate cu inserții din materiale reflectorizante, oferind o vizibilitate și siguranță sporită.

Foaia de oțel rezistentă la perforație depășește valorile cerute de standarde. Posibilitatea de a aplica o talpă interpersonală nemetalică. Căptușeală Airmesh 3D: Căptușeala din țesătură din plasă rezistentă la rupere și la abraziune (25.600 de cicluri uscate), care este foarte respirabil. Creează un efect de circulație a aerului printr-un spațiu aer 3D.

PDF