PUTERE MAXIMA SI PERFORMANTA

Această linie de încălțăminte asigură rezistență și siguranță maximă.Echipat cu un sistem de absorbție a șocului atât pe călcâie, cât și pe vârf. Talpa interioară este proiectată pentru a proteja picioarele de orice șoc și garantează confort și stabilitate.

Sistemul de asistență este un sistem eficient de blocare a călcâielilor, conceput pentru a obține un control perfect al piciorului printr-o aderență optimă în toate fazele mișcării. Montarea este întotdeauna confortabilă și sigură (banda de rulare cu un control și stabilitate mai mare).

Căptușeală izolata si respirabilă. Talpa intermediara din PU cu greutate specifica mica. Anatomice, perforate pentru a obține o respirabilitate fantastică, amovibile și antibacteriene. Nu reține mirosurile. Introduceți care amortizează punctul de îndoire superior al părții superioare, oferind un confort total mersului. Încălțăminte echipata cu inserții din materiale reflectorizante, oferind o mai mare vizibilitate și siguranță sporită.

Foaia de oțel rezistentă la perforatie depășește valorile cerute de standarde. Posibilitatea aplicarii unei talpi anti-perforatie nemetalică. Căptușeală Airmesh 3D este o căptușeala din țesătură, din plasă rezistentă la rupere și la abraziune (25.600 de cicluri uscate), care este foarte respirabila. Creează un efect de circulație a aerului printr-un spațiu aer 3D.