CONFORT AVANSAT SI TEHNOLOGIE

Linia Explorer ofera incaltaminte concepute si confectionate cu tehnologii de ultima generatie pentru a va pastra picioarele in siguranta pe pamânt, chiar si in conditii complicate. Drumetii beneficiaza de respirabilitate uimitoare, durabilitate maxima si confort extrem chiar si pe plimbari lungi si solicitante.

Linia Explorer are o constructie specifica Waterproof. Membranele noastre Spo-Tex si Sympatex sunt realizate cu un proces special de proiectare pentru a face incaltamintea extrem de respirabila, având o protectie rezistenta la apa. Constructia de ghete sudate garanteaza o izolare mai buna decât garniturile traditionale deschise. Toate materialele, inclusiv pielea, utilizate pentru acest tip de constructie sunt testate pentru a garanta o protectie maxima impermeabila si absorbtie minima.

Alte caracteristici principale ale liniei sunt: ​​gulerul din piele moale si puternic captusit cu cauciuc din spuma respirabila pentru a oferi un confort maxim; cârlige de otel care confera rezistenta durabila, impact maxim si la uzura si sireturi mai fine, fara probleme. Limba imbinata captusita cu cauciuc respirabil din spuma care se adapteaza piciorului, asigurând confort si stabilitate; Talpa Virbam cu densitate tripla, cu talpa usoara PU, material cu miez rezistent la torsiune si talpa din cauciuc antiderapanta; Banda de protectie rezistenta la abraziune pentru o durabilitate sporita si rezistenta la impact, chiar si in conditii extreme; material de cârlig compus pentru a asigura o potrivire perfecta, fara puncte de presiune.

PDF