Confortul a fost prima misiune a Grisport S.A. care face incaltaminte pentru timpul liber, excursii montane si protectie inca din 1977.

Incaltamintea Grisport nu este numai confortabila si la moda, este si pusa la punct din punct devedere tehnologic. Grisport isi distribuie produsele sale “Made in Italy” in intreaga lume din fabrica sa de 40.000 m2 cu peste 2000 de angajati. Datorita calitatii produselor sale, aproximativ 80 % din productie este destinata exportului.

Produce incaltaminte tip:
– Light Step – incaltaminte pentru oras (pantofi, cizme si sandale);
– Trakking si Outdoor – incaltaminte pentru munte (bocanci si pantofi);
– Safety – incaltaminte de protectie (cu talpa Vibram protectoare, rezistenta la temperatura si penetrare, varf intarit precum si fete din piele si materiale impermeabile).

ECO-DURABILITATE

Grisport menține cele mai stricte standarde de sustenabilitate ecologica la selectarea materiilor prime. Mai mult, un sistem fotovoltaic pe acoperisul fabricii, care acopera aproximativ 15.000 m2, furnizeaza 70% din puterea necesara pentru productie (care este de aproximativ 850.000 kW / h pe an).

RESPONSABILITATE

Grisport a elaborat o Carta a responsabilitatilor umane sau Codul deontologic pentru a se asigura ca compania se angajeaza sa respecte drepturile, munca si demnitatea persoanelor implicate pe toate nivelurile si în toate domeniile de fabricatie a produselor noastre.

MADE IN ITALY

Incaltamintea Grisport este italiana. Nu numai ca fabricam toate produsele noastre în Italia, ci cream si dezvoltam toate ideile initiale si fiecare proces de proiectare exclusiv acolo.

TRASABILITATEA

Grisport a implementat un sistem eficient de trasabilitate care ne permite sa urmarim fiecare pas in procesul de productie, astfel incat sa stim intotdeauna ce materiale au fost utilizate.

Meșteșugari și PRODUCĂTORI

În 1977, frații italieni Graziano și Mario Grigolato au decis să-și pună în practică know-how-ul și să înființeze Grisport, un producător specializat de cizme și încălțăminte artizanale pentru trekking și timp liber. De-a lungul anilor, Grisport s-a concentrat pe tehnologia de ultimă generație, inovație, cercetare, dezvoltare pentru a deveni producătorul de top care este astăzi.

EXPERTIZĂ, EXPERIENȚĂ, C&D & INOVAȚIE

Astfel, brevetele pentru construcția încălțămintei și pentru crearea de membrane și materiale performante capătă formă, fără a renunța niciodată la experiența tradițională și la atenția asupra detaliilor tipice prelucrării manuale.

CONFORT ÎNTÂI, Pentru totdeauna

Ne straduim in mod constant sa indeplinim misiunea principala si continua a Grisport – COMFORT – prin crearea unei game de peste 5.000 de stiluri de incaltaminte de calitate, cu un design elegant si tehnologie de ultima generatie.
Astazi, cu o fabrica de 40.000 m2 si peste 2.000 de angajati, Grisport este unul dintre cele mai bune exemple din lumea afacerilor Made in Italy de succes.