Safety Shoes

 

 
puntale-acciaioBOMBEU METALIC
Bombeu metalic: 200 joule impact la degete. Compresie 15 KN (aprox. 1.5 TO).
 
 
 

puntale-compositoBOMBEU COMPOZIT
Bombeu compozit: Bombeul Light Plus este fabricat din material polimeric: atermic, anti-magnetic, anticoroziv, izolat electric, nedetectabil de catre detectoarele de metale. Comparat cu bombeurile metelice traditionale, este cu 50% mai usor desi asigura aceeasi rezistenta.
 
 
metal-freeFARA METAL
Fara metal: Fara piese metalice, facut cu materiale nedetectabile de catre detectoarele de metale.
 
 
suola-vibramTALPA VIBRAM SAU COMPACTA
Talpa Vibram / Compacta: Aceasta linie permite folosirea a doua tipuri de talpi: - Talpa Vibram: proiectata sa ofere performante maxime privitor la alunecat, rezistenta la caldura (HRO) si o durata mare de viata, -Talpa cu Aderenta Totala: Materiale din amestecuri speciale care ofera rezistenta la uzura fiind foarte usoare.
 
 
soletta-estraibileBRANT FUSSPLUS DETASABIL
Brantul detasabil Fussplus: Antistatic, respirabil, uscare rapida, absorbanta, fereste piciorul de mirosuri neplacute, antibacterian, antimicotic, confortabil.
 
 

laminaTALPA INTERMEDIARA NEMETALICA
Talpa intermediara antiperforare Flex-System este fabricata din material stratificat suprapus cu fibre rezistente, tratata cu ceramice speciale: extrem de flexibila, protejeaza 100% talpa piciorului si nu este detectabila de catre detectorul de metale. De fapt, este antimagnetica, atermica si cu 38% mai usoara decat lamelele traditionale metalice.

 

soletta

TALPA INTERMEDIARA ANTIPERFORARE
Talpa intermediara Antiperforare: Foaie metalica rezistenta la perforare ce ofera valorile impuse de standarde. Posibilitatea de a aplica talpa intermediara nonmetalica antiperforare.
 

snodo

ARTICULATIE LA DEGETE
Imbinare la degete: Insert care amortizeaza punctul de indoire al fetei incaltamintei, oferind confort total in timpul mersului.
 
 
waterproofREZISTENTA LA APA
Procesul special brevetat care face fata incaltamintei total impermeabila.
 
 
 
 

leather

PIELE CALITATE PREMIUM
Piele de cea mai buna calitate: Materialele folosite la fabricarea incaltamintei sunt atent selectionate si de cea mai buna calitate, asadar respirabilitatea si confortul exceptional sunt asigurate.

extra-light-1

Fata moale, confortabila studiata sa asigure maximum de confort si protectia piciorului multumita protectiei oferita de bombeul metalic.

extra-light-2

Brant perforat: permite ventilarea piciorului in incaltaminte.

extra-light-3

Talpa interna nemetalica.

extra-light-4 Insertie din material ultrausor cu rol de stabilizator si absorbant de socuri, facand mersul placut.

extra-light-5

Talpa intermediara din poliuretan expandat cu greutate specifica mica.

extra-light-6

Talpa aderenta care nu aluneca din poliuretan compact.

 

riflettente

REFLEX
Reflex: Incaltaminte cu insertie din material reflectorizant pentru o vizibilitate si siguranta sporita.
 

support-system

SUPPORT SYSTEM
Sistemul de sustinere este un sistem efectiv de blocare a calcaiului proiectat pentru obtinerea de control perfect a piciorului prin aderenta optima in timpul tuturor fazelor miscarii. Potrivirea este intotdeauna confortabila si sigura.
 
 
sottopiedeBRANT DETASABIL
Brant detasabil: Anatomic, perforat pentru o fantastica respirabilitate, detasabil si antibacterian nu retine mirosurile.
 

anti-shock

SISTEM ANTISOC
Sistem antisoc: Sistem original antisoc care protejeaza calcaiul si ajuta ondularea naturala a talpii piciorului.Este de asemenea si absorbant de lovituri.
 

sotto-puntale

CAPTUSEALA CU VATA SUB BOMBEU:
Captuseala cu vata sub bombeu: Captuseala cu vata de sub bombeu face mersul mai confortabil. Elimina frictiunile cand piciorul se indoaie.
puntale
 
BOMBEU DIN ALUMINIUM
Bombeu din aluminium: are aceleasi caracteristici ca si bombeul din otel (suporta presiuni, perforare si compresie), dar cantareste cu 50% mai putin decat bombeul din otel.