Fondata in 1923 de catre un mic grup de intreprinzatori, firma si-a mentinut in permanenta conotatia de firma mica si elastica, capabila sa isi modifice structurile, dotarea si capacitatile productive in functie de diversele perioade istorice. Lucrul s-a concentrat imediat asupra pitei pielariei si a intrtinerii incaltamintei, mai ales asupra magazinelor specializate din domeniu.

Pentru mai bine de 50 de ani realizarea numeroaselor produse chimice din sectorul intretinerii incalzamintei s-a facut impreuna cu Casa Mama nemteasca (aproape toate formulele chimice erau de provenienta germana) pe teritoriu italian folosindu-se marca "ERI" foarte faimoasa la acele vremuri. Evolutia rapoartelor in anii '60 permitea o dezvoltare directa in principal a pietei italiene, cu raspandirea produselor cu marcile "Reflex" si "Nero d'inferno", realizate cu structuri proprii si cu dezvoltare de tehnologie si formulari avansate. Produse ca "Nero d'inferno" sau "Grasso foca" (ambele marci brevetate) se pregateau sa fac parte din produsele deja cunoscute in bransa la nivel national si apreciate pentru calitatea lor, insotita intotdeauna de preturi competitive. In ultimii ani s-a acordat atentie deosebita distributiei al nivel mare, servita indirect nu cu marci proprii, ci lucrand in colaborare cu mari firme deja in bransa, pentru care se realizeaza o notabila serie de produse. Deschiderea pietelor permitea introducerea marcilor firmei chiar si in tari straine, nu doar europene, unde pana azi suntem recunoscuti: din Spania in Franta, din Malta in Turcia, in grecia, in Rusia, asta citand numai tarile unde distribuirea produselor este mai interesanta.

Raportul calitate / pret si seriozitatea companiei, cu siguranta una dintre cele mai vechi si cunoscute sunt caracteristici de neseparat si care fac din aceasta companie o realitate mereu prezenta si la dispozitia tuturor clientilor pentru a rezolva orice problema si a face fata oricarei noi provocari.


Produse
back
Spray Shoe Stretch pentru largit pielea naturala

Spray Shoe Stretch pentru largit pielea naturala

Denumirea comercială

Elast / Alalrgascarpe / Estensore Spray (Spray pentru lărgirea / întinderea încălţămintei)

 

Utilizare standard

Pentru a face mai moale şi a lărgi pielea la încălţămintea strâmtă ce provoacă neplăcere în momentul încălţării

 

Date tehnice

Tub Spray

 

Bază

Compoziţie pe bază de apă cu diverşi aditivi, ce conţin gaz butan – propan ca propulsor

 

Culoare

Incolor

 

Greutate specifică

0,9 G/ML la 20ºC

 

Instrucţiuni de utilizare

Se pulverizează pe pielea ce se doreşte a fi tratată pentru a o face mai moale şi întinsă. Produsul produce spumă. Se va încălţa pantoful când este uscat pentru a-l ajuta să capete forma dorită. Deoarece produsul intervine direct asupra produsului din piele, se va controla mai întâi pe partea sa ascunsă şi oricum se va pulveriza din interior pentru a evita distrugerea pielii. Se va acorda atenţie unor tipuri de piele dacă sunt delicate.

 

Prezentare

Tub spray de 100/200 ml

 

Depozitare

Se va păstra în loc adăpostit. Se va feri de îngheţ.

 

Distrugere

Eventualele reziduuri nu se vor arunca în canalizare. Se vor respecta dispoziţiile în vigoare

 

Pericole

Produsul este extrem de inflamabil din cauza prezenţei de butan-propan. Se vor indica toate frazele de pericol ale spray-urilor prevăzute de legislatura în vigoare.

Marimi:

Exterior:

Interior:

Talpa:
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail