Fondata in 1923 de catre un mic grup de intreprinzatori, firma si-a mentinut in permanenta conotatia de firma mica si elastica, capabila sa isi modifice structurile, dotarea si capacitatile productive in functie de diversele perioade istorice. Lucrul s-a concentrat imediat asupra pitei pielariei si a intrtinerii incaltamintei, mai ales asupra magazinelor specializate din domeniu.

Pentru mai bine de 50 de ani realizarea numeroaselor produse chimice din sectorul intretinerii incalzamintei s-a facut impreuna cu Casa Mama nemteasca (aproape toate formulele chimice erau de provenienta germana) pe teritoriu italian folosindu-se marca "ERI" foarte faimoasa la acele vremuri. Evolutia rapoartelor in anii '60 permitea o dezvoltare directa in principal a pietei italiene, cu raspandirea produselor cu marcile "Reflex" si "Nero d'inferno", realizate cu structuri proprii si cu dezvoltare de tehnologie si formulari avansate. Produse ca "Nero d'inferno" sau "Grasso foca" (ambele marci brevetate) se pregateau sa fac parte din produsele deja cunoscute in bransa la nivel national si apreciate pentru calitatea lor, insotita intotdeauna de preturi competitive. In ultimii ani s-a acordat atentie deosebita distributiei al nivel mare, servita indirect nu cu marci proprii, ci lucrand in colaborare cu mari firme deja in bransa, pentru care se realizeaza o notabila serie de produse. Deschiderea pietelor permitea introducerea marcilor firmei chiar si in tari straine, nu doar europene, unde pana azi suntem recunoscuti: din Spania in Franta, din Malta in Turcia, in grecia, in Rusia, asta citand numai tarile unde distribuirea produselor este mai interesanta.

Raportul calitate / pret si seriozitatea companiei, cu siguranta una dintre cele mai vechi si cunoscute sunt caracteristici de neseparat si care fac din aceasta companie o realitate mereu prezenta si la dispozitia tuturor clientilor pentru a rezolva orice problema si a face fata oricarei noi provocari.


Produse
back
Sampon spuma pentru curatat petea intoarsa

Sampon spuma pentru curatat petea intoarsa

Denumirea comercială

Spumă detergentă şampon 75 ml.

 

Utilizare standard

pentru o curăţare profundă, cu o spălare completă, a oricărui tip de articol din piele sau încălţăminte, din piele obişnuită sau piele întoarsă.

 

Date tehnice

Lichid incolor cu spumă

 

-          Baza

apă cu săpunuri, parfumuri, produse de curăţire şi diverşi aditivi

 

-          Solvenţi

în procent sub 5%

 

Culoare

Produs incolor.

 

Greutate specifică

0,80 G/ML la 20º

 

Instrucţiuni de utilizare

Se agită flaconul. se aplică cu un buretele din dotare. se freacă punctele mai pătate. se repetă eventual operaţiunea, apoi se clăteşte cu apă curată. Pentru pielea întoarsă: se aplică cu pensula din cauciuc şi eventual se pulverizează spray pentru pielea întoarsă. Pentru pielea obişnuită: se împrospătează pielea cu cremă corespunzătoare pentru încălţăminte.

 

Prezentare

flacon din sticlă de 75ml cu aplicator burete separat şi husă.

Depozitare

Se va păstra în loc adăpostit. Se va feri de îngheţ.

 

Distrugere

Eventualele reziduuri nu se vor arunca în canalizare. Se vor respecta dispoziţiile în vigoare

 

Pericole

Conform directivei 88/379/CEE acest preparat nu va fi considerat periculos.

Marimi:

Exterior:

Interior:

Talpa:
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail