Fondata in 1923 de catre un mic grup de intreprinzatori, firma si-a mentinut in permanenta conotatia de firma mica si elastica, capabila sa isi modifice structurile, dotarea si capacitatile productive in functie de diversele perioade istorice. Lucrul s-a concentrat imediat asupra pitei pielariei si a intrtinerii incaltamintei, mai ales asupra magazinelor specializate din domeniu.

Pentru mai bine de 50 de ani realizarea numeroaselor produse chimice din sectorul intretinerii incalzamintei s-a facut impreuna cu Casa Mama nemteasca (aproape toate formulele chimice erau de provenienta germana) pe teritoriu italian folosindu-se marca "ERI" foarte faimoasa la acele vremuri. Evolutia rapoartelor in anii '60 permitea o dezvoltare directa in principal a pietei italiene, cu raspandirea produselor cu marcile "Reflex" si "Nero d'inferno", realizate cu structuri proprii si cu dezvoltare de tehnologie si formulari avansate. Produse ca "Nero d'inferno" sau "Grasso foca" (ambele marci brevetate) se pregateau sa fac parte din produsele deja cunoscute in bransa la nivel national si apreciate pentru calitatea lor, insotita intotdeauna de preturi competitive. In ultimii ani s-a acordat atentie deosebita distributiei al nivel mare, servita indirect nu cu marci proprii, ci lucrand in colaborare cu mari firme deja in bransa, pentru care se realizeaza o notabila serie de produse. Deschiderea pietelor permitea introducerea marcilor firmei chiar si in tari straine, nu doar europene, unde pana azi suntem recunoscuti: din Spania in Franta, din Malta in Turcia, in grecia, in Rusia, asta citand numai tarile unde distribuirea produselor este mai interesanta.

Raportul calitate / pret si seriozitatea companiei, cu siguranta una dintre cele mai vechi si cunoscute sunt caracteristici de neseparat si care fac din aceasta companie o realitate mereu prezenta si la dispozitia tuturor clientilor pentru a rezolva orice problema si a face fata oricarei noi provocari.


Produse
back
Grasime foca - tub

Grasime foca - tub

Denumirea comercială

„Grăsime foca” pentru încălţăminte sportivă şi articole din piele naturală

 

Utilizare standard

Impregnează, înmoaie şi impermeabilizează pielea naturală

 

Date tehnice

Amestec de uleiuri şi grăsimi animale şi vegetale, cu adăugare de ceară sintetică, uleiuri minerale şi alţi aditivi diverşi. Utilizarea de grăsimi sau uleiuri de origine naturală conferă produsului calitatea de a-şi menţine caracteristicile naturale, respectând pe deplin ecologia mediului.

 

Culoare

Produsul nu conţine coloranţi. Aspectul exterior, gălbui închis, se datorează materiilor prime conţinute.

 

Greutate specifică

0,88 G/ML la 20º

 

Instrucţiuni de utilizare

Se curăţă praful şi murdăria de pe articolele din piele. Se aplică produsul în mod uniform, astfel încât să fie absorbit de piele.

 

Prezentare

Cutiuţă metalică de 50 ml. Tub de 75 ml. Vas metalic de 1000ml. Spray de 200 ml.

 

Depozitare

Se va păstra în loc adăpostit.

 

Distrugere

Eventualele reziduuri nu se vor arunca în canalizare. Se vor respecta dispoziţiile în vigoare

 

Pericole

Conform directivei 88/379/CEE şi următoarele. Acest preparat nu va fi considerat periculos. Tubul spray este deosebit de inflamabil şi deci trebuie respectate indicaţiile de pericol indicate pe etichetă.

Marimi:

Exterior:

Interior:

Talpa:
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail