Fondata in 1923 de catre un mic grup de intreprinzatori, firma si-a mentinut in permanenta conotatia de firma mica si elastica, capabila sa isi modifice structurile, dotarea si capacitatile productive in functie de diversele perioade istorice. Lucrul s-a concentrat imediat asupra pitei pielariei si a intrtinerii incaltamintei, mai ales asupra magazinelor specializate din domeniu.

Pentru mai bine de 50 de ani realizarea numeroaselor produse chimice din sectorul intretinerii incalzamintei s-a facut impreuna cu Casa Mama nemteasca (aproape toate formulele chimice erau de provenienta germana) pe teritoriu italian folosindu-se marca "ERI" foarte faimoasa la acele vremuri. Evolutia rapoartelor in anii '60 permitea o dezvoltare directa in principal a pietei italiene, cu raspandirea produselor cu marcile "Reflex" si "Nero d'inferno", realizate cu structuri proprii si cu dezvoltare de tehnologie si formulari avansate. Produse ca "Nero d'inferno" sau "Grasso foca" (ambele marci brevetate) se pregateau sa fac parte din produsele deja cunoscute in bransa la nivel national si apreciate pentru calitatea lor, insotita intotdeauna de preturi competitive. In ultimii ani s-a acordat atentie deosebita distributiei al nivel mare, servita indirect nu cu marci proprii, ci lucrand in colaborare cu mari firme deja in bransa, pentru care se realizeaza o notabila serie de produse. Deschiderea pietelor permitea introducerea marcilor firmei chiar si in tari straine, nu doar europene, unde pana azi suntem recunoscuti: din Spania in Franta, din Malta in Turcia, in grecia, in Rusia, asta citand numai tarile unde distribuirea produselor este mai interesanta.

Raportul calitate / pret si seriozitatea companiei, cu siguranta una dintre cele mai vechi si cunoscute sunt caracteristici de neseparat si care fac din aceasta companie o realitate mereu prezenta si la dispozitia tuturor clientilor pentru a rezolva orice problema si a face fata oricarei noi provocari.


Produse
back
Deodorant pentru incaltaminte

Deodorant pentru incaltaminte

Denumirea comercială

Deodorant spray

 

Utilizare standard

Pentru împrospătare şi deodorizare, protejând de mirosuri orice tip de încălţăminte şi articole din pielărie, având o puternică acţiune contra mirosurilor şi antibacteriană

 

Date tehnice

Tub pulverizator – incolor

 

Bază

Compoziţie pe bază de alcool izopropilic cu solvenţi şi aditivi diverşi ce conţin gaz butan-propan ca propulsor

 

Culoare

Neutră

 

Greutate specifică

0,9 G/ML la 20º

 

Instrucţiuni de utilizare

Se pulverizează uniform produsul pe părţile interne ale încălţămintei şi se lasă să se usuce. Se repetă periodic tratamentul. Se efectuează operaţiunea într-un loc bine aerisit. Se vor respecta toate indicaţiile privind o corectă utilizare, menţionate pe tub.

 

Prezentare

Tub spray de 200 ml

 

Depozitare

Se va păstra în loc adăpostit. Se va feri de îngheţ.

 

Distrugere

Eventualele reziduuri nu se vor arunca în canalizare. Se vor respecta dispoziţiile în vigoare

 

Pericole

Produsul este deosebit de inflamabil din cauza prezenţei de butan-propan. Se vor indica toate frazele de pericol spray prevăzute de legislaţia în vigoare

 

Marimi:

Exterior:

Interior:

Talpa:
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail