Fondata in 1923 de catre un mic grup de intreprinzatori, firma si-a mentinut in permanenta conotatia de firma mica si elastica, capabila sa isi modifice structurile, dotarea si capacitatile productive in functie de diversele perioade istorice. Lucrul s-a concentrat imediat asupra pitei pielariei si a intrtinerii incaltamintei, mai ales asupra magazinelor specializate din domeniu.

Pentru mai bine de 50 de ani realizarea numeroaselor produse chimice din sectorul intretinerii incalzamintei s-a facut impreuna cu Casa Mama nemteasca (aproape toate formulele chimice erau de provenienta germana) pe teritoriu italian folosindu-se marca "ERI" foarte faimoasa la acele vremuri. Evolutia rapoartelor in anii '60 permitea o dezvoltare directa in principal a pietei italiene, cu raspandirea produselor cu marcile "Reflex" si "Nero d'inferno", realizate cu structuri proprii si cu dezvoltare de tehnologie si formulari avansate. Produse ca "Nero d'inferno" sau "Grasso foca" (ambele marci brevetate) se pregateau sa fac parte din produsele deja cunoscute in bransa la nivel national si apreciate pentru calitatea lor, insotita intotdeauna de preturi competitive. In ultimii ani s-a acordat atentie deosebita distributiei al nivel mare, servita indirect nu cu marci proprii, ci lucrand in colaborare cu mari firme deja in bransa, pentru care se realizeaza o notabila serie de produse. Deschiderea pietelor permitea introducerea marcilor firmei chiar si in tari straine, nu doar europene, unde pana azi suntem recunoscuti: din Spania in Franta, din Malta in Turcia, in grecia, in Rusia, asta citand numai tarile unde distribuirea produselor este mai interesanta.

Raportul calitate / pret si seriozitatea companiei, cu siguranta una dintre cele mai vechi si cunoscute sunt caracteristici de neseparat si care fac din aceasta companie o realitate mereu prezenta si la dispozitia tuturor clientilor pentru a rezolva orice problema si a face fata oricarei noi provocari.


Produse
back
Crem apentru incaltaminte culoare neagra

Crem apentru incaltaminte culoare neagra

Denumirea comercială

Cremă pentru încălţăminte Reflex în borcan de 50 ml

 

Utilizare standard

Pentru luciu, împrospătare vopsea şi protejare piele netedă naturală

 

Date tehnice

Emulsie pe bază de apă semidensă incoloră sau colorată

- Bază - Ceară naturală şi sintetică cu diverşi aditivi

- Coloranţi – Prin caracteristicile chimico-fizice şi toxicologice nu se încadrează în nici una din categoriile de pericol prevăzute de legislaţia naţională şi de directivele CEE

- Solvenţi - Răşină minerală dezaromată şi purificată

 

Culoare

Diverse nuanţe

 

Greutate specifică

0,9 G/ML la 20ºC

 

Instrucţiuni de utilizare

Se elimină praful şi murdăria de pe pielărie. Se aplică o cantitate mică de produs în mod uniform, se aşteaptă un moment, după care se lustruieşte cu o cârpă din lână.

 

Prezentare

Borcan din sticlă cu etichetă şi capsulă din plastic (50ml)

 

Depozitare

Se va păstra în loc adăpostit. Se va feri de îngheţ.

 

Distrugere

Eventualele reziduuri nu se vor arunca în canalizare. Se vor respecta dispoziţiile în vigoare

 

Pericole

Conform Directivei 88/379/CEE acest produs nu trebuie considerat periculos

Marimi:

Exterior:

Interior:

Talpa:
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail