Grisport

 

vibramVibram
Fiecare talpa Vibram este proiectata pentru a oferi maximum de performanta, confort si durabilitate chiar si celor mai pretentiosi utilizatori. Cu o experienta de peste 60 de ani de experienta Vibram produce 50 de combinatii si 400 de modele fiecare trecand teste severe si controale stringente. Talpile Vibram echipeaza cea mai buna incaltaminte de purtat.
 
corduraCordura
Materialul calitativ Cordura este elementul cheie pentru toate ghetele trekking de inalta calitate iar tesatura performanta este un element cheie in ghetele de calitate si incaltamintea cu aspect de panza. Remarcabila fiabilitate si excelenta rezistenta la rupere si perforare asigura multi ani de multumiri.
 
gritexAceste articole sunt captusite cu originala si protectiva membranal GRITEX. Structura membranei este rezistenta la ploaie, zapada si protejeaza impotriva frigului. De aceea este garantata caldura picioarelor. Chiar si in cele mai reci si umede zile, captuseala GRITEX contribuie la confortul piciorului. O exclusivitate a Grisport.
 

suola

TALPA INTERMEDIARA NON METALICA
A. Brant izolator care permite respirabilitate.
B. Talpa intermediara facuta din poliuretan cu greutate joasa specifica.
C. Densitati de material diferite pentru a stabiliza mersul.
D. Talpa fabricata din cauciuc Vibram nealunecos.
 
 
sottopiede
BRANT DETASABIL
Brant detasabil: Anatomic, perforat pentru o fantastica respirabilitate, detasabil si antibacterian nu retine mirosurile.

 

support-system

SUPPORT SYSTEM
Sistemul de sustinere este un sistem efectiv de blocare a calcaiului proiectat pentru obtinerea de control perfect a piciorului prin aderenta optima in timpul tuturor fazelor miscarii. Potrivirea este intotdeauna confortabila si sigura.
 
 
waterproofCONSTRUCTIE REZISTENTA LA APA
Procesul special brevetat care face fata incaltamintei total impermeabila.
 
 
 
total-grip
Aderenta Totala: Talpa fabricata dintr-un material ce consta dintr-un amestec special care ofera aderenta maxima pe toate suprafetele. Rezistent la uzura + fiabilitate.

sympatexSympatex este o membrana neporoasa care este invizibil cusuta de materialul exterior (piele sau material textil) si  captuseala interioara. Sympatex este 100% rezistent la apa, poate fi zgariata in proportie de 300% in orice directie in timp ce ofera o buna respirabilitate.

 

spotexAceasta incaltaminte este dotata cu protectia captuselilor originale Spo-Tex. Ploaia si zapada nu pot patrunde, iar datorita structurii sale poroase perspiratia poate se dispara prin mii de micropori. Asadar picioarele vor fi calde si uscate indiferent de cat de frig sau umed este afara. Protectia originala Spo-Tex, confort remarcabil pentru picioarele tale, tot ceea ce iti pot dori de la Grisport.

 

fussplusFussplus: Antistatic, respirabil, uscare rapide / absorbabilitate, fereste piciorul de mirosuri urate, andtibacterian, antimicotic, confortabil.

 

hydro-skinPiele hidro reala: partea superioara a incaltamintei este tratata sa fie impermeabile pentru peste 60 de minute.

 

snodo

ARTICULATIE LA DEGETE
Imbinare la degete: Insert care amortizeaza punctul de indoire al fetei incaltamintei, oferind confort total in timpul mersului.
 

fodera-488

AT 488 MESH LINING
At 488 captuseala din plasa: Captuseala fabricata din plasa rezistenta la rupere si frecare (25.600 cicluri de uscare) care este foarte respirabila. Creeaza un efect de circulare a aerului prin spatiile 3D.
 
 
r-systemR-SYSTEM
R-SYSTEM: Rigid, arc de sprijin rezistent la torsiune confectionat din nylon pozitionat intre poliuretan si cauciuc ce asigura un maxim de stabilitate in timpul mersului.